tirsdag den 7. juli 2009

En lille en

Jeg ville gerne bare skrive en lille hurtig en. Bare en lille en som en token "ih, hvor har jeg en masse overskud og tid til at gøre ting, jeg har lyst til"-post, for det har jeg i virkeligheden ikke. Det hele går bare op i arbejde, oprydning og kollapse i seng sent om aftenen, for at stå tidligt op og gentage det hele igen.

Mit liv er lidt kedeligt for tiden med hensyn til kreativ udfoldelse og variation. Men efter på fredag, så skal det nok blive bedre. Jeg lover mig selv, ikke at udsætte ting mere, så de indhenter mig med en ond vengence. Jeg gider det simpelthen ikke mere. Men det siger jeg jo hele tiden til mig selv... jeg ville ønskem, jeg kunne holde de løfter, jeg lover mig selv. Jeg fortjener det, trods alt.

Så, for at få mig selv i bedre humør, sætter jeg et random billede op.
Jeg har længe villet sætte billeder op på mit blog, for at gøre det mere spændende for min to læsere, (mig og bob... måske Christina) så det her, synes jeg, er en god start :) Det kunne også være mit nye kreative projekt... altså at inkludere billeder her. Ikke fordi det er så kreativt, men det er en start :)

Næste gang vil jeg skrive en lille post om min b-day booty... Hvis jeg kan få taget mig sammen til det :)

Ingen kommentarer: