onsdag den 27. maj 2009

Dumme Karla

Dumme Karla har ikke opdateret sin blog længe. Egentlig gør det ingenting. Der er ikke mange der læser den, og jeg ved at dem, der gør, sidder ikke og venter spændt på at jeg opdaterer. Så hvorfor skriver Karla overhovedet, spørger du? Jamen, for at opretholde over for sig selv at hun har styr på bare et eller andet.

De sidste par uger har været meget mærkelige. Da vi kom hjem fra USA, yep, vi var lige en tur i DC, var vores bad ikke færdig, så vi måtte bo hos Jespers forældre. Det var ikke et problem som sådan, men det var lidt bøvet, siden jeg havde en housewarming jeg skulle forberede. Badet blev heldigvis færdig nogenlunde så vores gæster kunne lave nummer 1, 2 eller 3 (hvis I ikke ved hvad nummer 3 er, er I velkommen til at spørge).

Så i sig selv, var det ikke et problem, men ved det, at vi ikke kunne være hjemme så meget gjorde at vi er kommet bagud med al ting. Vores lejlighed sejler, tøj venter på at blive strøget, opvasken er ikke til at indhente, køleskabet er fyldt med ting der bare skal smides ud og ja- det hele er bare kaos. Jeg kunne også bare smøge ærmerne op og give den en skalle, men jeg er simpelthen drænet for energi. Jeg kan ikke så meget andet efter at have kommet hjem fra fitness, job og fritidsaktiviteter end at ligge på sofaen og blive gal på alle de dumme mennesker der er på tv. (Det med tv må jeg komme ind op et andet tidspunkt.)

Jeg bliver simpelthen nødt til at have styr på det hele, men jeg føler bare det kommer til at tage et par fridage- igen, noget der er fuldstændig umuligt, da jeg ikke kan leve for det sølle beløb jeg får fra SU. Det hele er bare blah... Så den sidste tid har jeg bare givet lidt op. Hvor er det bare ligemeget at der er beskidt tøj på gulvet i entreen. Hvor er det bare ligemeget, at det tøj jeg har strøget for 5 dage siden stadig hænger på stole ved spisebordet, og hvor er det ligemeget at der står en stige i soveværelset og en halv brusestang foran mit garderobe, som er tømt for rent tøj.

Det hele er ligemeget.

Men det gør ikke noget. Det skal nok komme alt sammen. Ved bare ikke hvornår.

Ingen kommentarer: