lørdag den 21. marts 2009

... en lille pause

Er tager hjem til mine forældre for at holde en pause fra alt. Jeg er så stresset for tiden og nu er det ikke længere kun på grund af job og studie, som det nu ellers plejer at være.

Hmm... jeg kan ikke komme ind på hvad det hele går ud på. Dels fordi det er privat og dels fordi det er alt for kompliceret. Der foregår bare så mange ting og det hele er så pisseuoverskueligt.

Hvad skal man så skrive om? Det er vel unfair, at jeg begynder at snakke om ting, som jeg ikke vil uddybe, så jeg føler lidt jeg bliver nødt til at fylde noget på her, som er super spændende og interessant. Problemet er bare at jeg ikke er super spændende eller interessant. Det er ikke bare noget jeg bilder mig ind, for jeg kan næsten føle det på gamle venner, som jeg ikke længere snakker sammen med. Jeg bilder mig ind, at det er mig der har sagt fra, men hvordan kan jeg egentlig vide om det er rigtigt? Måske er de blevet trætte af, at det er altid dem der skal kontakte mig og bare tænkt det egentlig ikke er besværet længere?

Anyways, det har ikke rigtig noget med sagen af gøre. Jeg er bare træt, og har brug for at klare tankerne med lidt søvn. Men kan simpelthen ikke sove. Jeg har ligget siden ca. kl. 17 i dag og prøvet at hvile mig, men kan bare ikke. Så jeg sidder her i stedet for skriver ting, der ikke giver mening.

Måske burde jeg holde op, før folk begynder at tro at jeg er sindssyg. Ikke at jeg ikke er det. Men vil gerne opretholde en nogenlunde normal facade.

Ingen kommentarer: