søndag den 5. oktober 2008

Første og muligvis sidste post

Det virker nu meget pessimistisk at tro, at det her bliver den sidste post, men hvis jeg kender mig selv ret, er det altså meget muligt. Jeg er ikke den bedste commitment menneske- jeg har ingen hobbies jeg rigtig går op i, jeg har altid en masse planer, som jeg sjældent fuldfører og jeg har en masse veninder og familie jeg aldrig får set. Det eneste jeg er commited til, er at være uncommitted.

Men nu besluttede jeg mig altså for at starte en blog alligevel, fordi der foregår en masse nye ting i mit liv for tiden. Masser, er måske en overdrivelse, men jeg synes nu der er mange nye indtryk, som jeg må fordøje hver dag. Fx, er jeg i gang med at flytte ind med min kæreste Jesper (ja, han bliver nævnt allerede i den første post, det er den slags pige jeg er- prøvede hårdt ikke at nævne ham i første afsnit) og vi skal have taget hensyn til en masse mærkelige ting jeg hverken har styr på eller mening om.

  • Nej! Jeg ved ikke om døren skal stå mod højre eller venstre, om den skal åbne den ene eller den anden vej... eller hvilken slags dør det skal være. Hvis det stod til mig, kunne der lige så godt være en udskæring af en bjørn i væggen- jeg er virkelig ligeglad.
  • Nej! Jeg vil ikke bestemme om sofaen skal være brun eller sandfarvet... kan man ligge på den? Ja, tak!
  • Nej! Jeg er ligeglad om køkkenet er ved at falde fra hinanden- kan man lave lasagne eller pomfritter i det, så er det godt nok til mig.

Speaking of køkkener, så bestemte vi os for at få lavet et nyt køkken alligevel... de andre sagde at det nok ikke var fedt, at det er ved at falde fra hinanden, men min personlige grund var at jeg var helt grossed out af alt den skidt, der sad på alle flader... ja, ALLE flader, selv i bunden af en skuffe som havde været tildækket af en bestikholder- hvordan er det lige det sker? Jeg prøvede ihærdigt at få skrubbet alt det klamhed af, det lykkedes også at få meget af det væk, men som et misbrugt barn, var det scarred for life. Så i dag, skal vi ud med Jespers forældre og kigge på køkkener.

... så må jeg nok også gøre mig klar. Jeg er bare for doven- udenfor er det søndags-agtigt, mørkt og helt sikkert koldt. Håber et rart bad og et pretty outfit kan kurere min sunday blues.

Ingen kommentarer: